Bent u geïnteresseerd en hebt u een idee over het soort bouwwerk dat u wilt? Neem dan contact met ons op via het offerteaanvraagformulier, per mail of telefonisch. Stuur zoveel mogelijk informatie mee, denk daarbij aan;

  • Een lijst met wensen en eisen.
  • De gewenste afmetingen.
  • Indien mogelijk een plattegrond met maten.
  • Een aantal foto’s van de huidige situatie.
  • Eventueel voorbeeldfoto’s van uw ideeën.

Wij doen ons best om binnen 24 uur te reageren op uw aanvraag. Wij gaan met de gegevens aan de slag en u ontvangt van ons een aanbieding.

Na akkoord op de aanbieding maken we een ontwerp. Het ontwerp wordt uitgewerkt in een 3d schets zodat u een duidelijk beeld heeft van het eindresultaat.
Als daarna de details besproken en uitgewerkt zijn, kunnen vervolgens de werkzaamheden ingepland worden en kan gestart worden met de productie.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk in onze werkplaats voor te bereiden voor een betere efficiëntie, betere kwaliteit en een kortere bouwtijd op locatie.

Als alles gereed is volgt de oplevering. We gaan alles langs en kijken of u over alle zaken tevreden bent. Mochten er nog dingen zijn waar u niet helemaal tevreden over bent dan lossen we die zo snel mogelijk op.

Tuinkantoor De Houtsmid