Alle producten van De Houtsmid worden in eigen werkplaats vervaardigd en van daaruit verzonden. De levertijd is afhankelijk van het soort product en hoe druk het is. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een indicatie van de levertijd, normaal kunt u rekenen op circa vier weken. Indien een order, om welke reden dan ook, vertraging ondervindt dan ontvangt u hierover bericht.
Wij verzenden onze producten standaard binnen Nederland, Vlaanderen en de Duitse grensstreek. Op verzoek kunnen wij ook naar andere Europese landen verzenden.

Verzendkosten:

• De verzendkosten zijn voor de standaard producten gratis, tenzij anders aangegeven.
• Indien verzendkosten van toepassing zijn, worden deze tijdens het afrekenproces berekend in de webshop. Als u kiest voor afhalen worden er geen verzendkosten berekend.
• Voor verzending naar de Waddeneilanden kan een toeslag van toepassing zijn. Informeer vooraf voor een prijsopgaaf!
• Voor verzending naar andere Europese landen geldt een meerprijs. U kunt contact met ons opnemen over de mogelijkheden en een prijsopgaaf.

Verzending:

• Afhankelijk van de order kan de verzending gebeuren door een koeriersdienst of met pallettransport. In beide gevallen wordt u vooraf op de hoogte gebracht van het bezorgmoment.

Retourneren:

Bij De Houtsmid staan wij voor het leveren van hoogwaardige kwaliteitsproducten en het bieden van uitstekende service.
Mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn, of wilt u het product retourneren, dan is dit vaak mogelijk. In geval van op maat gemaakte producten vervalt het retourrecht!
Om een product te retourneren moet het product onbeschadigd en ongebruikt zijn en indien mogelijk in originele verpakking zitten.

U dient ons binnen 14 dagen te informeren indien u een product wilt retourneren. Het retourneren van een product zonder voorafgaande goedkeuring wordt geweigerd.

Als u van mening bent dat uw product(en) gebreken bevatten, neem dan onmiddellijk bij aankomst contact met ons op en geef duidelijke foto’s van de geclaimde problemen. Wij zullen naar uw tevredenheid een goede oplossing bepalen.
In geval van retourneren zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen crediteren.

Let op!

• De retourkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
• Tuinmeubelen mogen niet buiten hebben gestaan en dienen ongebruikt geretourneerd te worden.